logobox logo Elérhetőségünk: +36 1 920 0188

 

takarítógépek

takarítógépek

Takarítógép szervíz és bérbeadás szolgáltatásunkkal tevékenysége folyamatosságának hátterében állunk!

Hogyan veheti igénybe takarítógép szervíz szolgáltatásunkat?

A nálunk vásárolt Kärcher gépekhez szerviz szolgáltatást biztosítunk. Meghibásodott takarítógépét időpont egyeztetést követően nálunk a garancia időn belül is leadhatja javításra. A vásárlást követően 2 év garancia van a gépekre. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szervizben töltött idővel. Kivétel, ha a meghibásodást a szakszerűtlen kezelés okozta. A termék vagy jelentős részének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék vagy a jelentős része tekintetében újra kezdődik.

Cseregép szolgáltatás a szervíz szolgáltatás idejére!

Folyamatos munkavégzése érdekében lehetősége van tőlünk eszközt bérelni vagy külön megállapodás esetén a javítás idejére biztosított cseregépet telephelyünkön átvenni.

Milyen tipusú és mennyi időtartamra bérelhet cégünktől takarítógépeket?

Küldje el nekünk elképzelését e-mailben a bérelni kívánt takarítógépről a takarítási feladat megjelölésével vagy mondja el személyesen, és az igényeinek és munkafolyamatnak legoptimálisabb gépet ajánljuk Önnek!
A bérlési feltételekről és a szolgáltatás költségéről e-mailben vagy személyes megkeresés esetén azonnal tájékoztatjuk. Bérelhető takarítógépeink a kor követelményeinek megfelelő műszaki tartalommal és a folyamatos karbantartásnak köszönhetően kivalló állapotban vannak.